LED Schijnwerpers online kopen bij LedLoods

LED schijnwerper bestellen? Duurzame LED schijnwerpers zijn erg geschikt om te gebruiken om een object te verlichten. Het voordeel is dat LED schijnwerpers ten opzichte van bouwlichten erg milieuvriendelijk zijn, maar niet op lichtfelheid inleveren.

Op zoek naar een LED schijnwerper? Bij LedLoods hebben we gegarandeerd een LED schijnwerper die voldoet aan jouw wensen! Zonder dat je inlevert op de lichtopbrengst zijn LED schijnwerpers bijna tien keer zo zuinig als normale (bouw)lampen. Daarnaast profiteer je bij LED schijnwerpers van een veel langere levensduur, met tot wel 25.000 branduren.

 

Wat zijn LED schijnwerpers?

Wat zijn LED schijnwerpers eigenlijk? Ze vervangen de ouderwetse bouwlampen en de kabels aan de achterzijde kunnen direct aan 230 Volt worden verbonden. De breedstralers zijn geschikt voor zowel binnengebruik als buitengebruik. LED schijnwerpers zijn daarnaast duurzaam. Daarnaast verbruiken LED schijnwerpers maar 20% van de energie die andere bouwlampen nodig hebben. Ook het verlichten van een specifiek voorwerp of tuin zijn LED schijnwerpers erg geschikt.

 

Welke LED lampen moet ik gebruiken?

Er bestaan veel verschillende soorten LED schijnwerpers. Zo koop je een LED schijnwerper met bewegingsmelder of LED schijnwerper met sensor bij LedLoods. Daarnaast variëren de lampen in wattage. LedLoods beschikt over LED schijnwerpers van 20w en 15w en van 50 watt tot 150 watt. Haal  LED schijnwerpers in huis voor omgevingen en plekken waar een hoge lichtopbrengst nodig is, bijvoorbeeld in tuinen fin de bouw, voor zowel direct als indirect licht. Voor in tuinen zijn bijvoorbeeld LED schijnwerpers met bewegingssensor erg populair.

 

Hoe installeer ik een LED schijnwerper?

Bij LED schijnwerpers is het belangrijk om de manier waarop ze gemonteerd moeten worden goed te bekijken. LED schijnwerpers hebben meestal een beugel waar de schijnwerper aanhangt. Bij LedLoods ontvang je 2 bijpassende schroeven en bijbehorende pluggen om ze te installeren. Daarnaast moet je kijken naar de stroomvoorziening. Veel LED schijnwerpers werken met een normaal stopcontact, sommige werken echter op batterijen en er bestaan ook LED schijnwerpers op zonne-energie.

 

LED schijnwerpers online bestellen?

In ons assortiment hebben we diverse soorten LED schijnwerpers. De schijnwerpers verschillen vooral qua design en watt. Daarnaast werken enkele van onze LED schijnwerpers op sensor. Wil je een specifieke LED schijnwerper kopen die je niet terugziet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en mogelijk kunnen wij helpen! Wij leveren goedkope oplossingen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • Veel Tevreden Klanten • In Lijn met Europese Normen • Meer dan 10.000 LED Producten • Standaard 2 Jaar Garantie • Voor 12:00 besteld, morgen in huis • Gratis verzenden! Verbergen