LED Smart Miboxer kopen bij LedLoods

Op zoek naar LED Smart Miboxer? LED Smart Miboxer is verlichting die vanaf jouw smartphone te besturen is. Koop hier alle LED Smart Light verlichting van het merk Miboxer. LedLoods is dé Miboxer expert!

Wil jij een LED Mi-Light kopen? De verlichting is bestuurbaar vanaf jouw smartphone. Hierdoor kan je de verlichting eenvoudig aan- en uitzetten, van kleur laten veranderen of laten knipperen. Bij LedLoods verkopen we ook Mi-Light afstandsbedieningen en controllers. Kijk dus snel verder en bestel jouw Mi-Light!

 

Wat is een LED Mi-Light?

Mi-Light verlichting is een geheel nieuwe manier van verlichten. Naast de gewonen kleurverlichting warm-wit, stel je iedere gewenste kleur in vanaf een Mi-Light afstandbediening of vanaf jouw iPhone, tablet, andere smartphone of wandcontroller. De verdere bediening van de Mi-Light gaat ook vanaf jouw afstandbediening of iPhone. Met de gratis app kun je ook alle lampen tegelijk bedienen, programmeren, dimmen en schakelen.

 

Welke LED Mi-Light moet ik gebruiken?

De LED Mi-Lights zijn in alle soorten en maten te bestellen. De Mi-Light GU10, Mi-Light E27, Mi-Light MR16 en Mi-Light E14 passen gewoon inde bestaande armaturen en zijn dus eenvoudig te installeren. Daarna bedien je iedere Mi-Light lamp in jouw huis afzonderlijk van elkaar vanaf jouw smartphone of afstandbediening. 

 

Hoe installeer ik een LED Mi-Light?

Een Mi-Light instellen is eenvoudig. De lampen dienen met het WiFi netwerk verbonden te worden. Dit kun je doen door middel van een gratis app die voor zowel iOS en Android beschikbaar is. Type ‘Mi-Light’ in in de App Store of Play Store en je kunt daar eenvoudig je applicatie downloaden en vind je de Mi-Light handleiding.

Wil je jouw Mi-light liever niet vanaf een smartphone bedienen? Maak dan gebruik van een Mi Light afstandbediening. Koppelen van de Mi Light en de afstandbediening is eenvoudig en je hebt met de afstandbediening een bereik van ongeveer 25 meter!

 

LED Mi-Lights online bestellen?

Wil jij een Mi Light kopen? Kijk dan niet verder! In het uitgebreide assortiment van LedLoods hebben we gegarandeerd wat je zoekt!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • Veel Tevreden Klanten • In Lijn met Europese Normen • Meer dan 10.000 LED Producten • Standaard 2 Jaar Garantie • Voor 12:00 besteld, morgen in huis • Gratis verzenden! Verbergen