LED lampen kopen bij LedLoods

Op zoek naar een geschikte LED lamp? Bij LedLoods vind je een breed assortiment aan verschillende LED lampen met meerdere functies, zoals dimbaar en niet dimbaar, met of zonder bewegingssensor en met of zonder afstandsbediening.

Filament, of ook wel Kooldraad genoemd, is de nieuwste ontwikkeling op LED gebied, deze combineert het zeer lage energieverbruik en de lange levensduur van LED met precies het uiterlijk van gloeilampen.

Lees meer

Filament is de nieuwste ontwikkeling op LED gebied, deze combineert het zeer lage energieverbruik en de lange levensduur van LED met precies het uiterlijk van gloeilampen. Geniet van het heldere, warme licht: een echte moderne klassieker.

Lees meer

Filament, of ook wel Kooldraad genoemd, is de nieuwste ontwikkeling op LED gebied. Deze combineert het zeer lage energieverbruik en de lange levensduur van LED met precies het uiterlijk van gloeilam

Lees meer

– Te gebruiken in o.a. meubelspots of in uw keuken – Erg compact zodat hij vrijwel in iedere toepassing past – Uw halogeenspot vervangen voor led?

Lees meer

– De perfecte energiebesparing voor uw koelkast – RETROFIT! 1-op-1 te wisselen met uw huidige lichtbron – Een mooie fris witte kleur

Lees meer

Deze elegante AR-V12 LED lamp is er een om gezien te worden! De lamp past perfect in horecagelegenheden, winkels, kantoorpanden of huizen met hoge plafonds.

Lees meer

Dimbaar G4 lampje met een warm witte lichtkleur

Lees meer

Dimbaar G4 lampje met een warm witte lichtkleur

Lees meer

GU10 spot met mooie warm witte lichtkleur.

Lees meer

Dit MR11 lampje met GU10 fitting is geschikt voor gebruik in MR11 armaturen.

Lees meer

Filament is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van LED verlichting. Het combineert een zeer laag energieverbruik en een lange levensduur zoals u gewend bent van LED, maar dan met het uiterlijk van een gloeilamp. Helder en warm licht zoals u gew

Lees meer

Filament is de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van LED verlichting. Het combineert een zeer laag energieverbruik en een lange levensduur zoals u gewend bent van LED, maar dan met het uiterlijk van een gloeilamp.

Lees meer

Een LED lamp kopen? Bij LedLoods hebben we gegarandeerd jouw geschikte LED lamp! Zoek je een bepaalde fitting of wil je een LED lamp met afstandsbediening? Zoek niet verder.

Wat zijn LED lampen?

Wat zijn LED lampen eigenlijk? Door beweging van elektronen ontstaat licht. Dit gebeurt in een LED lamp doordat er twee elektroden in zitten waar elektriciteit doorheen stroomt. Dit alles gebeurt in een diode en LED staat voor Light Emitting Diode. Er stroomt dus elektriciteit door een LED lamp. Misschien interessant feitje om te weten, maar wat vooral interessant is, is dat LED lampen door dit feit tot wel 90% efficiënter werken dan gloeilampen. Bij gloeilampen gaat de meeste energie namelijk verloren aan het verhitten van de gloeidraad. Je kan je voorstellen dat een LED lamp dus langer meegaat dan een gloeilamp. Dit is tot wel 50 keer langer!

 

Welke LED lampen moet ik gebruiken?

Zoals bij alle lampen zijn er van LED lampen veel verschillende soorten. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit dimbare LED lampen, inschroefbare LED lampen, LED spots, LED strips, LED panelen, LED bouwlampen en LED TL lampen. Daarnaast zijn LED lampen te verkrijgen met verschillende kleuren licht. Zo kan je een LED lamp kopen in koel wit, wit en wormwit licht. Voor in huis of op kantoor kan je het best een LED lamp kopen met warmwit licht, deze lichtkleur komt het meest overeen met de lichtkleur van gloeilampen. Daarnaast kan je overal een LED lamp gebruiken, voor bijna iedere fitting is een LED lamp beschikbaar. De meest gangbare maten zijn een LED lamp met E27 fitting en met E14 fitting. De LED lamp E27 heeft een schroefdraadfitting met de beedte van 27 millimeter. De LED lamp E14 fitting heeft een breedte van 14 millimeter.

 

Aan welke richtlijnen moeten LED lampen voldoen?

Ook voor het ophangen van LED verlichting in jouw huis zijn een aantal Europese richtlijnen van toepassing. Zo hebben verschillende instanties eisen gesteld waaraan LED lampen moeten voldoen. Dit is bijvoorbeeld de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en Agentschap Telecom (AT). Bij LedLoods voldoen alle LED lampen en LED verlichting aan de Europese richtlijnen voor LED verlichting. Bij ons bestel je dus altijd veilig jouw producten.

 

Hoe installeer ik een LED lamp?

Doordat er verschillende soorten LED lampen zijn, is het soms moeilijk om één manier van bevestiging toe te passen. Voor het monteren van LED lampen of specifieke LED verlichting is het daarom goed om te kijken of het gaat om een stroomgestuurde of spanningsgestuurde LED lamp. Een spanningsgestuurde LED lamp is aan te sluiten op de spanningseenheid volt. Een stroomgestuurde LED lamp dient spanningsloos aangesloten te worden op een LED driver. Als je geen LED driver gebruikt ontploft de lamp en is deze niet meer bruikbaar. Het aansluiten van een spanningsgestuurde LED lamp van 230 volt kan direct worden gedaan op het lichtnet. LED lampen van 12 of 24 volt dienen aangesloten te worden en op een LED driver. Doe je dit zoals bij een stroomgestuurde LED lamp niet, ontploft de lamp en kun je deze niet meer gebruiken. Kijk dus altijd goed naar de soort LED lamp voordat je deze gaat aansluiten!

 

LED lampen online bestellen?

Online jouw LED lampen bestellen? Dat kan bij LedLoods! Ons ruime assortiment in LED lampen voldoet zoals gezegd aan alle richtlijnen voor LED verlichting en beschikt over veel verschillende soorten. Bij LedLoods zit je dus altijd goed. Heb je nog vragen over LED lampen voordat je deze gaat aankopen? Of wil je iets weten over jouw LED lamp dat niet op deze pagina staat? Neem gerust contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • Veel Tevreden Klanten • In Lijn met Europese Normen • Meer dan 10.000 LED Producten • Standaard 2 Jaar Garantie • Voor 12:00 besteld, morgen in huis • Gratis verzenden! Verbergen