Inbouwspot Trimless

Trimless LED inbouwspots. Onze spots zorgen voor een naadloze inbouw in uw plafond. In verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar.

Deze zwarte trimless inbouwspot wordt geleverd inclusief met een inbouwframe en een trimless frame. Te gebruiken met AR111-lamp (niet inbegrepen). Lamp fittingen is niet inclusief.

Lees meer

Deze witte trimless inbouwspot wordt geleverd inclusief met een inbouwframe en een trimless frame. Te gebruiken met AR111-lamp (niet inbegrepen). Lamp fittingen is niet inclusief.

Lees meer

Deze trimless inbouwspot wordt geleverd met een inbouwframe en een trimless frame. Dit frame is te gebruiken met AR70-lamp (niet inbegrepen). GU10 fitting inclusief

Lees meer

Deze Trimless inbouwspot, wordt geleverd met een inbouwframe en een trimless frame. Te gebruiken met AR70-lamp (niet inbegrepen). GU10 fitting inclusief

Lees meer

Deze Zwarte Trimless Inbouwspot wordt geleverd met een inbouwframe, trimless frame en GU10 & MR16 Fitting inclusief. Deze inbouwspot is te gebruiken met GU10&MR16 lamp (niet inbegrepen).

Lees meer

Deze zwarte dubbele trimless Inbouwspot 2 x AR70 wordt geleverd inclusief trimless frame en inbouwframe en GU10 fitting. Te gebruiken met AR70-lamp (niet inbegrepen).

Lees meer

Deze dubbele trimless inbouwspot incl. inbouwframe en trimless frame. Te gebruiken met AR111-lamp (niet inbegrepen).Lamp fittingen niet inclusief

Lees meer

Dubbele Trimless Inbouwspot 2 x AR111 wordt geleverd met een inbouwframe en een trimless frame. Te gebruiken met AR111-lamp (niet inbegrepen). Lamp fittingen niet inclusief

Lees meer

Deze dubbele trimless inbouwspot wordt geleverd met een inbouwframe, trimless frame en GU10 fitting. Te gebruiken met AR70-lamp (niet inbegrepen).

Lees meer

Deze dubbele trimless inbouwspot wordt geleverd incl. inbouwframe, trimless frame en GU10 en MR16 inclusief. Te gebruiken met GU10&MR16 lamp (niet inbegrepen).

Lees meer

Deze dubbele trimless inbouwspot Wordt geleverd met een inbouwframe, trimless frame en GU10 & MR16 Fitting. GU10 en MR16 lampen niet inbegrepen.

Lees meer

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »